top of page
Търсене
  • Снимка на автораLAREN

Световният лидер в хотелската козметика LA BOTTEGA – вече и в България!

Днес разговаряме с Кремена Карауланова, собственик на LAREN cosmetics, фирмата която е ексклузивен представител на La Bottega за България.Здравей Кремена, разкажи ни повече за новото партньрство, как се печели доверието на такъв бранд и какъв е интересът у нас?

Здравейте, La Bottega е компанията, която произвежда хотелската козметика и консумативи на най-добрите хотелски вериги в света като Four Seasons, St.Regis, One and Only, Marriot, Mandarin Oriental и др. Страшно много се радвам, че избраха точно LAREN за техен официален представител и като такъв, ние вече предлагаме на българския пазар марките Bottega Veneta, ETRO, Roberto Cavalli, Acqua Dell`Elba, Natura Bisse, Trussardi, Diptyque, Fragonard и др. Относно пазара, определено хотелите проявяват интерес, тъй като все повече мениджъри осъзнават важността на този тип удобства.
А какви са световните тенденции в хотелската козметика и консумативи?

Много хотели по света заменят персонализираната си хотелска козметика с брандова. Този вариант освен по-добър за гостите е и по-оптимален за хотелиерите. Първо от гледна точка на гостите, защото знаят или познават бранда, който ще ползват по време на престоя в хотела, а за хотелиерите, защото не се ангажират с поръчката на големи количества.

Друга тенденция е ECO Green картоните от рециклирани материали, както и биоразградимите бутилки. Не трябва да забраваме и за диспенсърите, които обаче реално не дават по-нисък разход, а дори обратното. Освен това индивидуалната козметика показва много повече грижа към госта.


Кой е любимият бранд на българския потребител?

Трудно е да се отговори на този въпрос. Зависи от типа на хотела, неговото местоположение, обзавеждане…

По-модерните като интериор хотели предпочитат марките от фината парфюмерия Trussardi, Roberto Cavalli, Fragonard. Зимните курорти – ETRO, Natura Bisse, Grown Alhemist, а летните Acqua Dell`Elba, Panier es Sens и др.


Кой е любимият бранд на българския потребител?

Трудно е да се отговори на този въпрос. Зависи от типа на хотела, неговото местоположение, обзавеждане…


Достъпни ли са тези марки за българският хотелиер?

Разбира се имаме различни класове хотелска козметика и консумативи, ние изцяло се съобразяваме с пазара у нас, защото сме наясно, че трябва да можем да предложим продукти за всеки тип хотели.


Как смяташ, до колко е важна хотелската козметика в един хотел?

Това е едно от първите неща, които гостите забелязват. За мен е много важно при разговорите с хотелите да обсъдим реално най-добрият вариант за тях, както дизайн, така и ценово. Този тип консумативи абсолютно може да повиши стойността на престоя.
Къде можем да разгледаме продуктите?

Офисът и шоурумът ни се намират в гр.София, Бул.България, к-с Бокар 34, всеки който има желание може да ни посети или да ги разгледа в сайта ни laren.bg , а ние можем да дойдем на място в хотела.


81 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page