top of page
Търсене
  • Снимка на автораLAREN

LAREN ще се представи за първи път на туристическото изложение Ваканция и СПА Eкспо


Компанията за хотелска козметика и текстил LAREN, ще се представи за първи път в най-голямото туристическо изложение в България – Ваканция и СПА Експо. Представителите на туристическия бранш и посетителите ще могат да се запознаят на място с най-новите тенденции в световните хотелски вериги.

На щанда на успешно утвърждаващата се компания у нас ще могат да се разгледат козметичните и текстилните колекции на хотели като St.Regis, Four Seasons, Peninsula, Relais & Châteaux, The Ritz Carlton, Mandarin Oriental и др.

„Изпитваме истинска радост и привилегия от работата ни с българските хотелиери, виждаме и оценяме техният стремеж да издигнат българската туристическа индустрия на все по-високо ниво, въпреки заобикалящата ни световна пандемия и огромните загуби, които понесоха“, заяви за Bgtourism.bg собственикът на компанията Кремена Карауланова.
Припомняме Ви, че през последните години LAREN вече впечатли със своите продукти на Хотелския форум в Гранд Хотел Милениум, както и на СПА форума на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм в Разлог.
LAREN се наложи на българският пазар чрез новия си модерен подход и цялостна концепция за връзката между отделните звена в хотела.


32 преглеждания0 коментара

Kommentare


bottom of page