top of page

АРОМАТИЗАЦИЯ

Ароматът е подписа на вашия хотел и ще остане в съзнанието на гостите ви през следващите години.

Персонализираният аромат позволява на марката да се изразява или комуникира чрез друга среда, за да завърши съобщението за брандиране веднага в момента, в който гостите пристигнат във фоайето на хотела като по този начин те започват пътуването си, обгърнати от невидима очарователна прегръдка, която ги придружава през останалата част на сградата - рецепцията, стаята, СПА, фитнес залата и т.н.
Scent Company са автори на
персонализирани аромати с подпис и история, които придават завършеност на концепцията на хотела.

LAREN.BG - хотелски ароматизатори

Компанията е позиционирана в Италия и създава артистични аромати с неочаквани акорди, които да придружават вашите гости на въображаеми пътешествия, чрез обонятелни пейзажи. Разпръскват се чрез високотехнологични, безшумни и естетически издържани системи, благодарение на които пространството се запълва внимателно с ексклузивния аромат.

Заедно с нашите партньори Scent Company можем да проектираме, разработим и произведем индивидуални ароматизирани колекции с изключителен етикет и качество или може да изберете измежду колекция от 60 отличителни аромата. Обонянието като сетиво е това, от което няма как да избягаме, ето затова е важно да направим наистина пълноценно преживяването в хотела, като по този начин подобрим и всички останали елементи от интериорния дизайн и създадем силна идентичност на хотела. Нашето стратегическо партньорство с лидерите в областта и известни международни Master Perfumers ни позволява да развием концепцията и визията на марката на клиента със същото ниво на детайлност, както и на всички наши продукти.

Строгото качество на ароматните колекции, съчетани с елегантен дизайн на разпръскващите машини е това, което ни отличава.

LAREN.BG - хотелски ароматизатори
LAREN.BG - хотелски ароматизатори
LAREN.BG - хотелски ароматизатори
Laren Хотелска ароматизация
bottom of page