top of page
logo (4).png

We are the Hotel storytellers.

БРАНДОВЕ

Penier-des-Sens-orange.jpeg

Penier des Sens – Френска семейна история

Роден в Марсилия и отглеждан от ранна възраст в Прованс, основателят на Panier des Sens – Jérôme Lambruschini, израснал в сянката на кипарисите и мимозите от региона на Южните Алпи.
Неговата баба предава страстта си към дърветата, градината и природата. Що се отнася до майка му, тя вдъхва в него любовта си към ароматите и парфюмите.

НАТУРАЛНОСТ И АВТЕНТИЧНОСТ

Вдъхновен от начина на живот в южната част на Франция, гамата Panier des Sens за козметика, тоалетни принадлежности и парфюми, илюстрират Прованс чрез ароматни и естествени съставки.

Естествените им формули са от полза за всички типове кожа и се придържат към строга харта за формулиране, която винаги дава превес на растителни и органични натурални съставки.

Опаковките, флорални и внимателно проектирани, също са еко-замислени.

Гамата от лосиони, сапуни и парфюми пресъздават красотата на Прованс чрез елегантни продукти с фини текстури и нежни аромати от Грас.

Ние предлагаме две серии хотелска козметика Panier des Sens:

Успокояващ бадем / Екстракт от сладък бадем от Прованс

Защитени в мека и зелена кадифена обвивка, бадемът предизвиква както горчивина, така и мекота, съдържа невероятни козметични свойства. Ядката омекотява и успокоява кожата. Бадемовото масло дава невероятна мекота и оптимална поносимост към кожата. Богати на витамини А и Е, дълбоко овлажняват и подхранват.

Прованс. С етерични масла от Прованс.

Истински концентрат типичните за Прованс съставки. Тази формула е направена с етерични масла от лимон, артемизия и кипарис, съчетава в себе си плодови и стимулиращи аромати.

Penier-des-Sens-amande.jpeg
bottom of page