top of page
logo (4).png

We are the Hotel storytellers.

БРАНДОВЕ

maison-margiela-1.jpeg

Maison Margiela – REPLICA

Maison Margiela е френска модна къща, основана в Париж през 1988 г. от белгийския дизайнер Мартин Марджиела. Мистериозно и нетрадиционно, радикално ядро, преплетено с нестандартна елегантност, Мейсън Маргиела разкрива креативни и загадъчни приказки за сарториалното шиене, преоткриване и деконструкция.

От 2014 г. Maison процъфтява под ръководството на креативния директор Джон Галиано. Неконформисткият му талант е напълно съобразен с марката, която е определена като иконоборство и непочтителнoст. Визионерският му дизайн му позволява да овладее кодовете на Maison.
Творбите му отдава почит на изкуството на висшата мода и ателието.

Синергията между Мейсън Маргиела и Джон Галиано е основана на савоарското изкуство, майсторството и уникалната интерпретация на модата.

REPLICA

Концепцията „Реплика“ произлиза от глагола „да репликирам“, препратка към идеята за безвремие.

Парчета, които вече са издържали на изпитанието на времето, се събират и връщат от всички краища на света и след това се възпроизвеждат вярно в колекция от капсули. Всеки сезон след 1994 г. Maison Margiela представя колекции „Реплика” за жени и мъже, включващи около 30 броя дрехи, обувки и аксесоари.

Спецификата и очарованието на тези парчета, които се намират в целия свят, остават идентични на оригинала. „Реплики“ са верни репродукции: всяка от тях има специален етикет от вътрешната страна, който споменава описанието, произхода и периода на оригинала.

Хотелскитe колекции носят също името REPLICA и имат способността да отведат съзнанието на ново ниво.

maison-margiela-2.jpeg
maison-margiela-3.jpeg
bottom of page