top of page
logo (4).png

We are the Hotel storytellers.

БРАНДОВЕ

Lancaster-Luxury-Hotel-Amenities-1-e1586735813881.png

LANCASTER – Науката, защищаваща ни от слънцето

Базиран в Монако на Френската Ривиера, където светлината е уникален източник на вдъхновение и изкуство за живот, лабораториите на Ланкастър, обсебени от Науката за светлината от 1946 г., дълбоко разбират и овладяват как светлината взаимодейства с кожата.
Предлагайки патентовани технологии за грижа за кожата, които защитават, максимизират и съживяват вътрешната блясък на кожата, както и последващата грижа, която филтрира 100% от външната светлина, Lancaster дава възможност на хората да се насладят на положителната страна на светлината и да разкрият своята светеща красота 365 дни в годината.

Създаването, защитата и удължаването на тена ви започва с полагане на допълнителна грижа за кожата на всяка стъпка по пътя, със или без слънце, и точно това е предназначението на нашата слънчева рутина в тези три лесни стъпки. Lancaster се грижи да ви предложи най-доброто в защитата и възстановяването на кожата, за да разкриете младежката, сияйна кожа. Какъвто и да е начинът ви на живот. Където и да живеете. Всеки ден от годината.

Комплект за слънчева грижа

Защитата и удължаването на тена ви започва с осигуряване на допълнителна грижа за кожата на всяка стъпка от пътя и именно това е част от нашия комплект слънцезащитни продукти.

Lancaster предлагат външно решение за гостите на хотела, което прави слънчевото излагане безопасно и приятно:

Velvet Cream SPF30, крем за лице (30ml)
Velvet Milk SPF30, лосион за тяло (50ml)
Успокояващ овлажнител, лосион след слънце (50мл)

Тези продукти са идеален вариант за продажба на качествена френска слънцезащитна козметика във Вашия хотел.

Lancaster-Luxury-Hotel-Amenities-2-e1586735658531.png
Screenshot 2021-08-16 at 23.44.02.png
bottom of page