top of page
logo (4).png

We are the Hotel storytellers.

БРАНДОВЕ

Diptyque-1.jpeg

Diptyque – 34 булевард Сен Жармен

Линия на отличителност, същността на парфюмерийната къща с несравним стил.

Наистина френски, както чрез произхода си, така и чрез лукса, пропит с елегантност, на която е архетип, Диптикът култивира свободен и еклектичен дух, насочен към изкуството, както и към природата, иновациите и богатството на миналото.

Това е Дом на традицията, воден от дръзкия темперамент… Ароматни свещи, ароматни дифузери за дома, хотелска козметика , свидетелстват по всяко време за изключителното значение на луксозната изработка.

Ритуалите са важни за Диптик – ритуалите за красота, ритуалите за откриване на най-подходящия аромат, за да направят живота по-красив, като напълват всеки момент със смисъл.
Diptyque извайва своята вселена в истинско изкуство zа живот, което с удоволствие споделя с ценителите си по целия свят.

L’Art du Soin

L’Art du Soin заема много специално място в Диптик.

L’Art du Soin пътува от средиземноморския басейн до портите на Ориента, докато събира ритуали от предците, както и редки продукти.
Гелът, млякото, мехлемите и скъпоценните масла свободно се сглобяват, за да обгръщат, ободряват, успокояват и подхранват кожата и косата.


Византийска роза, Александрийски портокалов цвят, Коринт безсмъртен, Флорентински ирис… Нежни аромати, волни текстури и иновативни рецепти.
Хотелската серия шампоан, душ-гел, лосион за тяло, балсам за коса и сапун могат да разкрият пред Вас истинският френски шик.

Diptyque-2.jpeg
Screenshot 2021-08-16 at 23.56.41.png
bottom of page