top of page
logo (4).png

We are the Hotel storytellers.

БРАНДОВЕ

Screenshot 2021-07-28 at 16.13.27.png

Bottega Veneta – Когато вашите собствени инициали са достатъчни

Философията на Bottega Veneta се корени в сдържаност, изтънченост и дискретност. Езикът му е тишина, чуваща се само за онези, които слушат. Неговият подпис е „Intrecciato“, видим само за тези, които го разпознават. С изключителна изработка, луксозни материали и сложни детайли артикулите на Bottega Veneta говорят сами за себе си, но никога от името на тези, които ги носят, позволявайки на тяхната увереност и индивидуалност да просветят.

Bottega Veneta почита индивидуалността, изразена с мотото си „Когато са достатъчни вашите собствени инициали“. Всеки продукт има за цел да подобри – не дефинира – личния стил и няма нужда да показва лого или инициали, които могат да скрият тези на собственика му.
Свежо предизвикателство

Bottega Veneta Eau Légère осветява най-ярките, свежи страни на аромата на Bottega Veneta, предлагащ мек, искрящ и интензивно индивидуален подпис. Майсторът парфюмер Мишел Алмайрак, чиято цел е да постигне нежна свежест, докато „запази душата на оригинала на Bottega Veneta“, описва акта за създаване на Bottega Veneta Eau Légère като „преминаване на оригиналния аромат през водопад“.
Коженият флорален “chypre” се отличава с ослепителни топ нотки, които поддържат идентичността на парфюма и същевременно осигуряват нов вид. Сърцето на аромата продължава да излъчва чрез уникалното си флорално докосване, сега оживено от нежната гардения. Комбинация от мъх и дъбов мъх създава следа, която е женствена и грациозна.
“Ароматът като човек има много настроения”, казва креативният директор на Bottega Veneta Томаш Майер. “Bottega Veneta Eau Légère изразява нежно и обнадеждено настроение, онези моменти, когато една жена се чувства най-жива и отворена за възможностите на света около себе си.

bottom of page