top of page
logo (4).png

We are the Hotel storytellers.

БРАНДОВЕ

Acqua-dell-Elba-1.jpeg

Acqua dell’Elba – Същността на остров Елба

 

Acqua dell’Elba е парфюм, не само аромат, но есенция като никой друг, същността на цял остров.

В лабораториите на Acqua dell’Elba винаги сме преследвали високи постижения благодарение на високото качество на суровините и прецизността на нашата изработка, вдъхновена от вековните традиции на ателието на ренесансовия майстор. Ние извършваме постоянни изследвания и правим само ограничено количество, поради трудностите при намирането и подбора на суровините и необходимостта от бавна техника на производство.

Всеки продукт е резултат от творчески процес. Като квалифицирани майстори ние извършваме и проверяваме производството, използвайки само методи, базирани на нашите способности и опит.


Мисия

Следователно мисията на компанията и марката може да се обобщи в желанието да се предлагат на потребителите продукти, които, макар и да поддържат високото качество (както за производствените техники, така и за качеството на суровините).
Продуктите на мартката представляват не само най-дълбоката същност на уникалната, специална среда, каквато е остров Елба, но и тази на цялото море: морската среда, където системата от ценности, природни характеристики и пейзажи, аромати, обреди и митове и начинът на живот се отразява в продуктите, които са наистина уникални и несравними.

Хотелската козметика на бранда е своеобразен начин да потопиш гостите в свободния италиански дух на остров Елба.

Acqua-Dell-E-lba-2.jpeg
bottom of page